Що таке My Nat-Pro

Коротко і без супер-наукових слів опишемо, що таке формула "My Nat-Pro" і чому вона класна

Що таке My Nat-Pro

Все, що оточує нас і тварин, намагається нам нашкодити - спека, мороз, загазованість повітря, сіль та реагенти на дорогах і тротуарах, пилок, який викликає алергію, переїдання \ недоїдання, та інше. Все це впливає на нас непомітно і потроху, але одного разу може спричинити серйозні проблеми зі здоров'ям. Що стосується людей, то тут все залежить від нас самих, наскільки ми відповідально підходимо до свого здоров'я та елементарних правил гігієни життя.

 
Ну, а хто допоможе тваринам? Відповідь - люди та корми для котів та собак Miocane та Miogatto з формулою "My Nat-Pro". Що вона означає? Все просто:
 
My - Мій
 
Nat - Natural - Природний
 
Pro - Protection - Захист
 
Сила My Nat-Pro в унікальних властивостях її натуральних компонентів – екстрактів із куркуми, винограду, розмарину та гвоздики. Кожен цей природний компонент допомагає внутрішнім силам організму ефективно захищатися від шкідливих впливів навколишнього середовища, буквально зберігаючи здоров'я і подовжуючи життя тварини. Крім того, наявність цієї формули дозволяє взагалі не використовувати штучні консерванти – виноград та куркума чудового справляються з функцією збереження вітамінів та свіжості корму більш ніж на два роки.